William W. Gothard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bill Gothard
Bill Gothard 03.jpg
LairWilliam W. Gothard Jr.
(1934-11-02) Novèmber 2, 1934 (umur 85)
Illinois, United States
PadununganLa Grange, Illinois, United States
PakaryanInstructor, author
Kondhang ingInstitute in Basic Life Principles
Sana jaringanBillGothard.com

William W. (Bill) Gothard (lair 2 November, 1934) iku sawijining mantri kristen lan panulis saka Amérika, lan pandhiri saka Institute in Basic Life Principles (IBLP), misuwur kanthi ajarané sing konsèrvatif.

Buku[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Wikiquote-simple