Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia/Panyarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Anggonen format iki saperlu ndhaftar lan mèlu Wulan Asia Wikipédia: #{{Panyarta WAW 2018|JENENG PANGANGGO}}. Panjenengan bisa ndhaftar kapan waé.

Kothak naraguna

Yèn panjenengan wis ndhaftar, penjenengan bisa nambahaké cithakan kothak naraguna ing ngisor iki ana ing profilé panjenengan.

Asia mark.svgNaraguna iki panyarta Wulan Asia Wikipédia taun 2018.
{{Naraguna WAW|taun=2018}}

Artikel dikumpulaké lumantar piranti Fountain.

Panyarta[besut sumber]

  1. Wirjadisastra (parembugan)
  2. Notanotheramy (parembugan)
  3. Agathavidya (parembugan)
  4. Elicefa (parembugan)