Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia/Panyarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anggonen format iki saperlu ndhaftar lan mèlu Wulan Asia Wikipédia: #{{Panyarta WAW 2018|JENENG PANGANGGO}}. Panjenengan bisa ndhaftar kapan waé.

Kothak panganggo

Yèn panjenengan wis ndhaftar, penjenengan bisa nambahaké cithakan kothak panganggo ing ngisor iki ana ing profilé panjenengan.

Asia mark.svgPanganggo iki panyarta Wulan Asia Wikipédia taun 2018.
{{Panganggo WAW|taun=2018}}

Artikel dikumpulaké lumantar piranti Fountain.

Panyarta[besut sumber]

  1. Wirjadisastra (parembugan)
  2. Notanotheramy (parembugan)
  3. Agathavidya (parembugan)
  4. Elicefa (parembugan)