Wikipedia:Wikipediawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Wikipediawan
Kalamangsa: 0.2–0 Ma
Pleistocene - belakangan ini
Wikipedesketch1.png
"Wikipede", bentuk yang jarang dari Homo wikipediens
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Mamalia
Ordho: Primate
Famili: Hominidae
Subfamili: Homininae
Tribe: Hominini
Génus: Homo
Spésies: H. wikipediens
Jeneng binomial
Homo wikipediens
syn. Homo vicipaedicus

Jimbo Wales, 2001
Trinomial name
Homo wikipediens userous[1]
Jimbo Wales, 2001
Subspesies

Homo wikipediens sysopus[2]
Homo wikipediens bureaucratous[3]
Homo wikipediens oversightus[4]
Homo wikipediens checkuserous[5]
Homo wikipediens botticus[6]
Homo wikipediens stewardous[7]
Homo wikipediens holicious[8]

Wikiwan utawa wikipédiawan (sebutan kanggo lanang) lan wikiwati utawa wikipédiawati (sebutan kanggo wadon) iku wong-wong sing nulis lan nyunting artikel ing Wikipedia basa Jawa iki.

Kotak panganggo[besut sumber]

Daftar panganggo[besut sumber]

Réferènsi[besut sumber]

  1. ^ Teng Indonesia, wonten 36.369 piyantun ingkang ke daftar saged nulis Basa Jawi
  2. ^ Namung 16 tiyang teng Indonesia
  3. ^ Namung 3 tiyang teng Indonesia
  4. ^ Namung 2 tiyang teng Indonesia
  5. ^ Namung 3 tiyang teng Indonesia
  6. ^ Taksih kathah banyak
  7. ^ Mboten wonten teng Indonesia, teng manca taksih kathah. Sakwanci-wanci dhateng teng Indonesia kangge silahturami kalih para pangganggo teng Indonesia.
  8. ^ Arang kepanggih

Delenga uga[besut sumber]