Wikipedia:Wiki Mrebawani/Paugeran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
  • Jangka wektuning dolanan Wiki Mrebawani iki 18 wulan (1,5 taun) kawit surya 1 Oktober 2015 tekan Maret 2017.
  • Dolanan Wiki Mrebawani bisa dièloni sapa waé, kalebu Sampéyan.
  • Saben panyarta kudu nduwé akun Wikipédia basa Jawa. Kaca profilé kudu ana isiné (paling ora ana jeneng dawa, surasa cindhek ngenani pawongané lan citra). Manawa durung nduwé akun Wikipédia, bisa nggawé akun ndhisik nyang kéné
  • Saliyané kuwi, panyarta kudu nduwé layang èlèktronik (email) lan nduwé nomer tilpun sing urip (aktif) lan panggah.
  • Yèn kuwi kabèh ana, lagi bisa ndhaptar dadi panyarta Wiki Mrebawani nyang kaca pandhaptaran iki, banjur entèni paneteping (konfirmasi) panitya.
  • Sajroning Wiki Mrebawani, kabèh panyarta kudu nggarap ayahan (tugas) sing ana ing saben tataran. Saben tataran béda-béda ayahané.
  • Garapan sing wis dadi banjur ditumpuk nyang kaca panumpukan kanggo dipriksa panitya.
  • Anggoné numpuk garapan bisa mbaka sithik, bisa nggarap nyicil disimpen kanggo ditumpuk nyang tataran sing dikarepaké.
  • Nanging élinga, garapan sing wis ditumpuk nyang satataran ora bisa ditumpuk manèh nyang tataran liya.
  • Aja kawatir, kabèh panyarta sing wis lulus saka saben tataran, bakal langsung éntuk bebungah.
  • Sapa waé sing bisa wisudha saka 10 tataran, duwé hak bebungah utama, yakuwi laptop.
  • Sampéyan kudu dhisik-dhisikan kanggo ngéntokaké bebungah utama iki, jalaran bebungah utama iki dicumpi (terbatas).
  • Saya gelis olèhé wisudha, saya gelis olèhé bebungah utama.
  • Yèn Sampéyan telat olèhé ngerti kridha iki, aja kawatir, ora ana sing ora mungkin. Endang mélu waé.
  • Wusana, aja wedi klèru.