Wikipedia:Wiki Mrebawani/Panumpukan/Artikel Sampurna I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel sampurna Puteran I Wiki Mrebawani ditumpuk ing kéné.

Katerangan:

  • Juri mbiji kanthi ndeleng mligi kwalitas basa artikel.
  • Juri mbiji kanthi wènèh angka 0 nganti 100.
Angka Artikel Tandha tangan Biji Juri 1
(Bapa Meursault2004)
Biji Juri 2
(Bapa Prasetyo)
1 Karas Jumara Teguh.budi.u rembugan 3 Agustus 2016 06.57‎ (UTC) 85 72
2 Zayn Malik Suksma Linggar rembugan 6 Agustus 2016 16.28 (UTC) 55 66
3 Misbach Jusa Biran Akprayogi rembugan 12 Agustus 2016 15.56 (UTC) 70 58
4 Wong Yasidhi Notanotheramy rembugan 14 Agustus 2016 03.56 (UTC) 85 72
5 The Croods Nadia Yofa rembugan 14 Agustus 2016 14.49 (UTC) 65 72
6 Starvision Plus Endahfa rembugan 14 Agustus 2016 23.22(UTC) 50 64
7 Stoisisme Ardina Barata rembugan 14 Agustus 2016 23.22(UTC) 60 62
8 B. M. Diah Yogi Ardianto rembugan 17 Agustus 2016 13.39 (UTC) 55 56
9 Curug Widadari Pekalongan Haffata Yahfitu rembugan 20 Agustus 2016 10.19 (UTC) 55 54