Wikipedia:Wiki Mrebawani/Kumpul 3 Fèbruari 2016

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kanggo ngregengaké Paguyuban Wikipédia Jawa, acara kumpul-kumpul kudu ajeg digelar. Kumpul dina iki kalebu salah sijiné lan kabuka kanggo sapa waé.

Pratélan[besut sumber]

  • surya: 03 Fèbruari 2016
  • tabuh: 15.00 - 18.00 WIB
  • papan: Warung Mister Burger, Dalan Jéndral Sudirman, Kutha Yogyakarta

Teka[besut sumber]

Rembugan[besut sumber]

Pérangan iki nyrambahi samubarang sing dibahas jroning kumpul dina iki:

  • Kumpul Wiki Mrebawani sabanjuré