Wikipedia:Wiki Mrebawani/Kumpul 24 Fèbruari 2016

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Logo Wiki Mrebawani 2015.png

Wikipédia Jawa pancèn durung sakondhang Wikipédia Indonésia, apadéné Wikipédia Inggris. Masiya cacahé warga paguyuban Wikipédia Jawa isih sithik lan isih akèh sing kudu dipernahaké jroning Wikipédia Jawa supaya njawani, iki dudu pepalang kanggo kanca-kanca Wikipédia panggah andum kawruh tur nguri-uri basa Jawa jroning kacamaya. Sawulan kawit Kumpul Kapisan, Wikipédiawan Jawa ngadani kumpulan manèh mawa edit-a-thon. Kala iki, edit-a-thon bakal diayahi kanthi ngusung irah-irahan sing magepokan karo jagad film lawas lan sastra Indonésia. Mangga!

Pratélan[besut sumber]

  • surya: 24 Fèbruari 2016
  • tabuh: 17.00 - 20.30 WIB
  • papan: And / Or Bookstore (Google Maps)
  • irah-irahan: Film lan Sastra Indonésia
  • jatah: wong 20

Panganan lan inuman wis dicepakaké panitya. Kanggo kadang Muslim saprelu salat magrib lan isa, langgar ana ing sabrang dalan papan acara.

Teka[besut sumber]

Acara iki binuka kanggo panganggo Wikipédia lan sapa-sapa sing wis nduwé akun Wikipédia nanging durung ngreti cara panganggoné. Manawa Sampéyan bisa teka ing acara iki, dèkèkana tapak tangan (kanthi nulis pralambang alun/tidhal ~ ping papat, ~~~~) ing ngisor iki.

Ayahan[besut sumber]

Ayahan edit-a-thon kala iki yaiku nggawé artikel saakèh-akèhé tur jumbuh karo irah-irahan Film lan Sastra Indonésia. Buku rujukan kanggo nulis artikel anyar wis dicepakaké panitya. Ananging mangkono, panyarta uga kena nggawa buku rujukan dhéwé manawa nduwé sing luwih mitayani.

Rujukan[besut sumber]

  • Angkatan '66: Pengarang dan Karyanya
  • Apa & Siapa: Orang Film Indonesia 1926-1978
  • Apa & Siapa: Sejumlah Orang Indonesia 1981-1982
  • Ensiklopedia Sastra Indonesia Modern
  • Katalog Film Indonesia 1926-2007
  • Leksikon Kesusastraan Indonesia Modern
  • Leksikon Susastra Indonesia
  • Orang Film Indonesia 1926-1978
  • Ringkasan dan Ulasan Novel Indonesia Modern
  • Sejarah Kesusastraan Melayu Klasik