Wikipedia:Warta Liyané

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 19 Januari 2008 - Pras diangkat dadi pangurus.
  • 19 Januari 2008 - TracySurya diangkat dadi pangurus.
  • 19 Februari 2007- Anggoro diangkat dadi birokrat.
  • 28 Januari 2007 - User:IvanLanin mrogram supaya ana tombol tambahan ing kothak panyuntingan.