Wikipedia:Usulan pamindahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Para panganggo Wikipedia bisa ngajokake usul pamindahan utawa panggabungan artikel kanthi cara:

  • Nulis usulan ing Warung kopi
  • Masang tag ing kaca artikel kasebut. Conto:


{{pindhah}} bakal ngasilaké:

Merge-arrow.svg Artikel iki mbokmenawa luwih cocog dipindhahaké menyang {{{1}}};(Rembug)



{{gabungké}} bakal ngasilaké: Cithakan:Gabungké

{{gabungmenyang}} bakal ngasilaké:
{{gabungsaka}}, bakal ngasilaké :