Wikipedia:Sumbangan naraguna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kaca sumbangan naraguna nampilaké daftar suntingan ssaka sawijining naraguna. Suntingan sing ditampilaké iku spesifik kanggo sawijining proyèk Wikipedia tinamtu.

Mirsani kaca sumbangan panjenengan kerep migunani kanggo ngélingaké marang suntingan-suntingan sing tau panjenengan lakoni lan ngunjungi manèh kaca kasebut. Kaca kontribusi naraguna liya bisa dianggo mirsani kontribusi sawijining naraguna, kanggo mirsani riwayat suntingan-suntingan sing dilakoni, lan malah bisa mbantu pelacakan vandalisme utawa pelanggaran hak cipta.

Nampilaké kaca sumbangan naraguna[besut sumber]

  • Menu "Kontribusi naraguna" ing kothak piranti ing sisih kiwa layar kaca naraguna lan kaca dhiskusi naraguna.
  • Menu "Kontribusiku" ing bagéan ndhuwur tengen layar; digunakna kanggo nampilaké kontribusi panjenengan. Menu iki mung muncul yèn panjenengan wis mlebu log.

Migunakaké kaca sumbangan naraguna[besut sumber]

Deleng uga[besut sumber]