Wikipedia:Rintisan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Wikipedia:Stub)
Jump to navigation Jump to search

Stub iku pamulaning artikel ing Wikipedia. Yen nemu tandha iki, tegese para pamirsa diundhang mbenakake utawa nambahi artikel iki supaya bisa dadi luwih pepak lan padhet isine.