Wikipedia:Rintisan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Wikipedia:Stub)
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Stub iku pamulaning artikel ing Wikipedia. Yen nemu tandha iki, tegese para pamirsa diundhang mbenakake utawa nambahi artikel iki supaya bisa dadi luwih pepak lan padhet isine.