Wikipedia:Réferènsi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Réferènsi utawa rujkan yaikuwi apa wae kang wujud informasi terpercaya sing bisa didadekake sumber kanggo nyengkuyung tulisan utawa dhiskusi artikel kanthi teges..[1]


Delengen uga[besut sumber]


Syarat artikel wutuh[besut sumber]


Rujukan[besut sumber]

  1. ^ Curtis, Dan B; Floyd, James J.; Winsor, Jerryl L. Komunikasi Bisnis dan Profesional. Remaja Rosdakarya, Bandung. 1996. Hal 295