Wikipedia:ProyekWiki Tokoh Indonesia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Proyek Wiki: Tokoh Indonesia dikarepaké kanggo mènèhi "dalan" kanggoné para pangangoa Wikipedia kang nduwé niat mèlu nyengkuyung ngisi artikel kang klebu kategori Biografi. Kanthi anané tokoh-tokoh kang tulisané isih werna abang bisa mènèhi pilihan marang para panganggo kang kepéngin nulis utawa nerjemahaké artikel saka Wikipedia basa liyané kanggo mepaki artikel ing Wikipedia basa Jawa.

Partisipan[besut sumber]

Kabèh pangguna utamané kang duwé interes marang bab Biografi Bisa ndaftar ing kéné:

  1. Pras
  2. Meursault2004ngobrol 08:25, 1 Februari 2008 (UTC)

Daftar Kagiatan[besut sumber]

  1. Milih tokoh kang disenengi
  2. Golek artikel saka Wikipedia basa liya (Indonesia, Inggris, lsp miturut basa sing dikuwasani)
  3. Miwiti gawé rintisan artikel, sithik-sithiké ngamot bab pambuka, sawetara katrangan bab biografi lan pranala.

Cithakan kang bisa dipigunakaké[besut sumber]

Tokoh Politik Indonesia[besut sumber]

A[besut sumber]

H[besut sumber]

I[besut sumber]

J[besut sumber]

M[besut sumber]

N[besut sumber]

O[besut sumber]

R[besut sumber]

S[besut sumber]

T[besut sumber]

Tokoh Intelektual, Tokoh Agama[besut sumber]

Pakar TI, Penulis buku Teknologi Informasi[besut sumber]

Tokoh Ekonomi[besut sumber]

Tokoh hukum[besut sumber]

Militer[besut sumber]

Donya usaha[besut sumber]

Penulis, pujangga, lan sastrawan[besut sumber]

Pahlawan Nasional Indonesia[besut sumber]

Tokoh Musik, Artis, Lawak, Seni lan Budaya Indonesia[besut sumber]

Tokoh Olah Raga[besut sumber]