Wikipedia:ProyekWiki Tokoh Indonesia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Proyek Wiki: Tokoh Indonesia dikarepaké kanggo mènèhi "dalan" kanggoné para pangangoa Wikipedia kang nduwé niat mèlu nyengkuyung ngisi artikel kang klebu kategori Biografi. Kanthi anané tokoh-tokoh kang tulisané isih werna abang bisa mènèhi pilihan marang para panganggo kang kepéngin nulis utawa nerjemahaké artikel saka Wikipedia basa liyané kanggo mepaki artikel ing Wikipedia basa Jawa.

Partisipan[sunting]

Kabèh pangguna utamané kang duwé interes marang bab Biografi Bisa ndaftar ing kéné:

  1. Pras
  2. Meursault2004ngobrol 08:25, 1 Februari 2008 (UTC)

Daftar Kagiatan[sunting]

  1. Milih tokoh kang disenengi
  2. Golek artikel saka Wikipedia basa liya (Indonesia, Inggris, lsp miturut basa sing dikuwasani)
  3. Miwiti gawé rintisan artikel, sithik-sithiké ngamot bab pambuka, sawetara katrangan bab biografi lan pranala.

Cithakan kang bisa dipigunakaké[sunting]

Tokoh Politik Indonesia[sunting]

A[sunting]

H[sunting]

I[sunting]

J[sunting]

M[sunting]

N[sunting]

O[sunting]

R[sunting]

S[sunting]

T[sunting]

Tokoh Intelektual, Tokoh Agama[sunting]

Pakar TI, Penulis buku Teknologi Informasi[sunting]

Tokoh Ekonomi[sunting]

Tokoh hukum[sunting]

Militer[sunting]

Donya usaha[sunting]

Penulis, pujangga, lan sastrawan[sunting]

Pahlawan Nasional Indonesia[sunting]

Tokoh Musik, Artis, Lawak, Seni lan Budaya Indonesia[sunting]

Tokoh Olah Raga[sunting]