Wikipedia:ProyekWiki Sèwu pulo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Proyek Wiki Sèwu pulo iki minangka proyek kanggo mepaki artikel ing Wikipedia abasa Jawa. Sapa waé kang duwé krenteg mèlu nyengkuyung sumangga diaturi cawé-cawé. Pilih pulo kang dikarepaké banjur golèk artikel ing Wikipedia basa Indonesia, basa Inggris utawa basa liyané lan dipertal utawa diterjemahaké jroning basa Jawa.

Kanggo mbiyantu ngéntukaké inspirasi, bisa mirsani daftar pulo-pulo ing ngisor iki.

Daftar pulo miturut jeneng[besut sumber]

Daftar pulo miturut bawana[besut sumber]

Daftar pulo miturut samudra utawa segara[besut sumber]

Daftar pulo ing Asia[besut sumber]

Pulo kang dadi pasulayan[besut sumber]

Daftar pulo ing Eropah[besut sumber]

Daftar pulo ing the Amerika[besut sumber]

Daftar pulo ing Oseania[besut sumber]