Wikipedia:ProyekWiki Sèwu kali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

ProyekWiki Sèwu Kali dikarepaké kanggo mènèhi "dalan" marang para panganggo Wikipedia Jawa kang kersa bareng-bareng nyengkuyung ngisi artikel bab Geografi supaya luwih pepak.

Partisipan[besut sumber]

Kabèh pangguna utamané kang duwé interes marang bab Geografi Bisa ndaftar ing kéné:


Daftar Kagiatan[besut sumber]

  1. Milih kali kang disenengi
  2. Golek artikel saka Wikipedia basa liya (Indonesia, Inggris, Italia, lsp misturut basa sing dikuwasani)
  3. Miwiti gawé rintisan artikel, sithik-sithiké ngamot bab pambuka, ciri-ciri, negara kang diliwati lan katrangan liyané kang magepokan.
  4. Ngisi pranala lan kategori.

Cithakan kang bisa dipigunakaké[besut sumber]

Kali miturut Bawana[besut sumber]