Wikipedia:ProyekWiki Paningkatan Artikel Cukup dadi Artikel Apik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paningkatan artikel cukup dadi artikel apik, kuwi Proyek Wiki kanggo ningkataké kwalitas artikel kang wis ana jroning Wikipedia basa Jawa.

  • Langkah kapisan, arupa inventarisasi artikel kang wis "apik" utawa "rada apik" ditulis ing daftar iki (dijupuk saka daftar kategori supaya ana panglompokané). Diprayogakaké sadurungé milih artikel supaya maos kriteria artikel pilihan luwih dhisik, minangka bahan rujukan.
  • Nalika masang jeneng artikel kang diusulaké jroning daftar supaya ditapak asmani mawa papat tandha thilde, supaya dikawruhi sapa sing maringi usulan.
  • Sawisé kuwi artikel bisa didandani déning sapa waé panganggo kang kersa mèlu nyengkuyung.

Kategori Budaya[besut sumber]

Kategori Èlmu[besut sumber]

  • DNA diusulaké déning Pras 01:27, 21 Januari 2009 (UTC)

Kategori Filsafat[besut sumber]

  • Cicero diusulaké déning Pras 00:33, 25 Februari 2008 (UTC)
  • Aristoteles diusulaké déning Pras 00:33, 25 Februari 2008 (UTC)

Kategori Geografi[besut sumber]

Kategori Jawa[besut sumber]

kategori Sajarah[besut sumber]

Kategori Sosiologi[besut sumber]

Kategori Seni[besut sumber]

Kategori Tokoh[besut sumber]

Kategori Wayang[besut sumber]

Kategori liyané[besut sumber]

Delengen uga[besut sumber]