Wikipedia:Pranala pipa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pranala pipa (Basa Inggris: piped link) iku sawijining pranala sing diwènèhi label béda karo judhul kaca sing dituju. Fitur iki andadèkaké bisa langsung nyantholaké sawijining tembung utawa frasa jroning kaca tinimbang migunakaké bagéyan "deleng uga".

Conto:

[[kutha|wilayah kutha]]

bakal tampil: wilayah kutha.

Istilah "pipa" ngarujuk marang panggunaan karakter pipa "|" minangka pamisah antara judhul kaca tujuan karo label sing ditampilaké.

Deleng uga[besut sumber]