Wikipedia:Prabédan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prabédan utawa diff iku béda antara rong gagrag (vèrsi) sawijining kaca sing bisa dipirsani liwat vèrsi sadurungé. Ing saben vèrsi ana loro tombol radhio (radio button): kolom sing sisih kiwa kanggo milih vèrsi sing luwih lawas lan kolom sing tengen kanggo milih vèrsi sing luwih anyar. Mencèt tombol Bandhingaké révisi kang panjenengan pilih nuduhaké prabédan antara rong revisi.

Ing saben baris ing vèrsi sadurungé utawa ing kaca owah-owahan pungkasan ana loro pranala tambahan saiki lan pung. saiki digunakaké kanggo mbandingaké vèrsi saiki karo versi lawas, déné pung digunakaké kanggo mbandingaké vèrsi tinamtu karo vèrsi pungkasan sadurungé. Prabédan uga ditampilaké nalika ana konflik panyuntingan kanggo ndeleng apa sing dibutuhaké kanggo nyawijèkaké prabédan kasebut.

Wiwit MediaWiki 1.5, prabédan uga muncul ing pratayang, nampilaké prabédan antara vèrsi sing disimpen karo vèrsi sing pinuju disunting ing kothak sunting.