Wikipedia:Pitakonan kang asring kawetu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pitakonan lan wangsulan prakara Wikipedia Crystal 128 khelpcenter.png

  • Umum - Pitakonan lan wangsulan umum prakara proyèk Wikipediya.
  • Pamaos - Golèk, maca, lan migunakaké Wikipediya.
  • Urun-serat - Kepiyé lan ngapa kontribusi ing Wikipediya
  • Nyunting -Kepiyé gawé lan nyunting kaca Wikipediya.
  • Panggulawentahan - Apa iku pengurus Wikipediya.
  • Teknis - Prakara teknis piranti empuk sing migunakaké Wikipediya
  • Prakara - Bot-repot lan pangudarasa prakara Wikipediya.
  • Liya-liyané - Prakara liya.
  • Hak cipta - Pitakonan ing urusan hak cipta.
  • Asring kawetu - Pitakonan kang asring banget kawetu.