Wikipedia:Panjalukan Bot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bot approval request[besut sumber]

Hello everyone, mw:Multilingual Templates and Modules was started by User:Yurik to help in centralisation of templates and modules. There's a Yurikbot for the same which was approved on mrwiki some time back. Is it possible to get the approval for same in jvwiki as well? Capankajsmilyo (rembugan) 19 April 2020 03.00 (UTC)

@Capankajsmilyo:, the administrator who is in charge of accepting/rejecting bots here is barely active. I as one of admins here have no problem with your bot, but I'm afraid I cannot help. Wirjadisastra (rembugan) 4 Mèi 2020 13.21 (UTC)

LabdajiwaBot[besut sumber]

Kula ngajengaken panyuwunan status bot kagem LabdajiwaBot.

  • Operator: Labdajiwa
  • Jejibahan: Mindhah kategori massal, ndandosi éjaan lepat
  • Piranti alus: Pywikibot ing PAWS
  • Gendhéra bot: jv lan id
  • Rerincèn: Bot punika badhé dipunginakaken kagem mindhah kategori ingkang naminipun boten leres, kaya ta "Kategori:Panganggo $x" dados "Kategori:Naraguna $x". Bénjing-bénjing bot punika ugi badhé dipunginakaken kagem ngleresaken kaklèntuan pangetikan.

Ping: @Wirjadisastra lan @Meursault2004. Matur nuwun. 15 Oktober 2020 03.46 (UTC)

ShiinaBot[besut sumber]

Kula ngajengaken panyuwunan status bot kagem Shiinabot.

  • Operator: N219
  • Jejibahan: ndandosi éjaan lepat
  • Piranti alus: AutoWikiBrowser
  • Gendhéra bot: jv
  • Rerincèn: Bot punika badhé dipunginakaken kagem ngleresaken kaklèntuan pangetikan.

Ping: @Wirjadisastra lan @Meursault2004. Matur nuwun. のここり 24 Fèbruari 2021 14.26 (UTC)

AABot[besut sumber]

Kula ngajengaken panyuwunan status bot kagem AABot.

  • Operator: Medelam
  • Jejibahan: Mindhah kategori massal, ganti tembung, pangowahan kosmetik yen diidini (pemindahan kategori, penggantian kata-kata, perubahan kosmetika bila diperkenankan)
  • Piranti alus: Pywikibot ing PAWS
  • Gendhéra bot: id

Matur nuwun. Medelam (rembugan) 28 Dhésèmber 2020 12.14 (UTC)