Wikipedia:Pangurus/Panyuwunan alih hak opsis/Slamet Serayu lan Sabudis 1 Juni 2012

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.


Slamet Serayu - kontribusi lan Sabudis - kontribusi[besut sumber]

  • Diajokaké déning Meursault2004 - dijupuk kaputusané ing tanggal 16 Juni 2012

Slamet Serayu[besut sumber]

Sarujuk[besut sumber]

  1. Yes check.svg Sarujuk, nanging kanthi pangajab yen mas slamet kersa njupuk maneh hak-e bisa wae. Panganggo:Anggoro
  2. Yes check.svg Sarujuk Bennylin (guneman) 31 Mei 2012 07.41 (UTC)
  3. Yes check.svg Sarujuk Tracy pirembagan 31 Mei 2012 18.50 (UTC)
  4. Yes check.svg Sarujuk Pras pirembagan 31 Mei 2012 23.12 (UTC)
  5. Yes check.svg Sarujuk Naval Scene pirembagan 1 Juni 2012 04.46 (UTC)
  6. Yes check.svg Sarujuk Puryono| Pirembagan! 1 Juni 2012 08.26 (UTC)
  7. Yes check.svg Sarujuk Nurulbaitirohmah| Pirembagan! 2 Juni 2012 10.15 (UTC)
  8. Yes check.svg Sarujuk JV089Yayu pirembagan 4 Juni 2012 03.09 (UTC)
  9. Yes check.svg Sarujuk JV015Chafid pirembagan 4 Juni 2012 04.11 (UTC)
  10. Yes check.svg Sarujuk JV06Nurul Farida Wajdi pirembagan 8 Juni 2012 02.15 (UTC)
  11. Yes check.svg Sarujuk  Ihda  Crown.png rembugan 10 Juni 2012 05.02 (UTC)

Ora sarujuk[besut sumber]

Abstain[besut sumber]


Sabudis[besut sumber]

Sarujuk[besut sumber]

  1. Yes check.svg Sarujuk. Panganggo:Anggoro
  2. Yes check.svg Sarujuk Bennylin (guneman) 31 Mei 2012 07.41 (UTC)
  3. Yes check.svg Sarujuk Tracy pirembagan 31 Mei 2012 18.51 (UTC)
  4. Yes check.svg SarujukPras pirembagan 31 Mei 2012 23.12 (UTC)
  5. Yes check.svg Sarujuk Naval Scene pirembagan 1 Juni 2012 04.47 (UTC)
  6. Yes check.svg Sarujuk Puryono| Pirembagan! 1 Juni 2012 08.26 (UTC)
  7. Yes check.svg Sarujuk Nurulbaitirohmah| Pirembagan! 2 Juni 2012 10.17 (UTC)
  8. Yes check.svg Sarujuk JV089Yayu pirembagan 4 Juni 2012 03.10 (UTC)
  9. Yes check.svg Sarujuk JV015Chafid pirembagan 4 Juni 2012 04.14 (UTC)
  10. Yes check.svg Sarujuk JV06Nurul Farida Wajdi pirembagan 8 Juni 2012 02.15 (UTC)
  11. Yes check.svg Sarujuk  Ihda  Crown.png rembugan 10 Juni 2012 05.03 (UTC)

Ora sarujuk[besut sumber]

Abstain[besut sumber]

Kaputusan[besut sumber]