Wikipedia:Pangurus/Panyuwunan Pangurus/Murbaut kanggo opsis 17 April 2017

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Murbaut - kontribusi - statistik[besut sumber]

Mékanisme[besut sumber]

Sok sapaa bisa mèlu pamilihan iki, nanging ana saraté: panganggo kudu wis nggabung karo Wikipédia abasa Jawa minimal saminggu lawasé utawa 7 dina ing tanggal 16 April 2017 lan ndarbèni minimal 30 besutan. Utawa panganggo sing wis tau mèlu sawijining pamilihan liyané sajroning Wikipédia abasa Jawa iki.

Pamilihan iki diwiwiti ing tanggal 17 April 2017 tabuh 0.00 UTC lan dipungkasi ing tanggal 24 April tabuh 23.59 UTC.

Sarujuk[besut sumber]

  1. Symbol support vote.svg Sarujuk Wirjadisastra (rembugan) 17 April 2017 04.41 (UTC)
  2. Symbol support vote.svg Sarujuk Bennylin (ꦒꦸꦤꦼꦩ꧀ꦩꦤ꧀) 7 Mèi 2017 17.18 (UTC)

Ora sarujuk[besut sumber]

Abstain[besut sumber]

Putusan[besut sumber]

Sarujuk Ora Sarujuk Abstain Total
0 0 0 0
0% 0% 0% 0%