Wikipedia:Panganggo sing otomatis kakonfirmasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Panganggo sing otomatis kakonfirmasi (Basa Inggris: autoconfirmed users) iku akun-akun sing umuré luwih saka 4 dina lan wis ngayahi paling ora 10 suntingan. Status iki diperlokaké kanggo mindhahaké kaca, nyunting kaca sing di reksa, lan ngunggahaké gambar anyar utawa ngamot gagrag anyar saka sawijining gambar sing ana. Panganggo sing otomatis dikonfirmasi ora kudu nglebokaké CAPTCHA kanggo tindakan-tindakan tinamtu, kaya nglebokaké pranala njaba jroning artikel.

Deleng uga[besut sumber]