Wikipedia:Pamesthèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paugeran supaya tulisan bisa dipacak ing Wikipedia yakuwi kudu bisa dipasthèkna. Tegesé saben pamaos kudu bisa mriksa yèn bahan sing ditambahaké ing Wikipedia wis dipacak déning sawijining sumber kapercaya, amarga Wikipedia ora macak pamikiran orisinal utawa panelitèn orisinal.

Wikipedia:Pamesthèn iku salah siji saka telu penuntun-isi Wikipedia. Loro liyané yakuwi Wikipedia:Ora ana panelitèn orisinal lan Wikipedia:sSudut deleng netral. Bebarengan, katelu kawicaksanan kasebut nentokaké jinis lan kuwalitas saka bahan sing ditampa jroning bilik jeneng utama. Paugeran iki ora kena dianggep mung sapérangan, lan para panyunting kudu ngenali katelu kawicaksanan iki. Prinsip dhasar saka katelu kawicaksanan iki bisa dinegosiasi mung ing tataran Wikipedia fondation, ora mung ing tataran Wikipedia Bahasa Indonesia utawa Wikipedia basa Jawa.

Cithakan[besut sumber]

Cithaan sing dipigunakaké yakuwi {{pamesthen}}.

Deleng uga[besut sumber]

Bacaan luwih lanjut[besut sumber]