Wikipedia:Owah-owahan pungkasan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kaca Owah-owahan pungkasan kuwi kanggo ndeleng suntingan-suntingan paling anyar marang kaca apa waé ing Wikipedia. Liwat kaca iki, para panganggo bisa ndeleng lan ngawasi suntingan panganggo liyané, saéngga kasalahan-kasalahan bisa didandani lan vandalisme dibusak. Pigunakaké menu Owah-owahan kang ana ing sisih kiwa saben kaca. Panjenengan bisa nyiptakaké pranala menyang kaca kasebut kanthi cara nulis mangkéné: [[Special:Recentchanges]].

Panjenengan bisa milih kanggo ndeleng 25 | 50 | 100 | 250 | 500 owah-owahan pungkasan; yèn panjenengan ngunjungi kaca utama saka Owah-owahan pungkasan, panjenengan bakal mirsani cacah kang wis dipilih ing kaca preferensi.

Panjenengan uga bisa ngawasi owah-owahan pungkasan tumrap artikel-artikel Wikipedia nganggo lapuran RSS iki.

Tuduhké bot[sunting | sunting sumber]

Pigunakaké pranala iki kanggo mirsani 50 | 100 | 250 | 500 | 1000 suntingan pungkasan klebu suntingan sithik lan kang diayahi déning bot.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]