Wikipedia:Owah-owahan kagandhèng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Fitur owah-owahan kagandhèng dipigunakaké kanggo ndeleng cathetan owah-owahan sing ana ing kabèh kaca liya sing nduwèni pranala menyang kaca tinamtu. Conto: owah-owahan kagandhèng kanggo artikel Jawa Kulon bakal nampilaké daftar owah-owahan sing ana ing artikel-artikel liya sing ana ing artikel Jawa Kulon, kaya Provinsi, Indonesia, Jawa, lll.

Kanggo ngaksès fitur iki, gunakna menu "Owah-owahan kagandhèng" ing kothak piranti ing sisih kiwa layar. Preferensi ing tab "Owah-owahan pungkasan" ing kaca preferensi panjenengan bakal nemtokaké kepriyé owah-owahan kagandhèng iki ditampilaké, kaya cacahing owah-owahan saben kaca lan apa suntingan cilik/sithik ditampilaké apa ora.

Owah-owahan kagandhèng ora nampilaké owah-owahan sing ana ing gambar ing sawijining artikel. Yèn pranala sing ana ing sawijining kaca arupa pengalihan menyang kaca liya, cathetan owah-owahan sing dimunculaké mung owah-owahan ing kaca peralihan kasebut, dudu ing kaca utama sing dituju déning kaca pengalihan kasebut. Amarga saka kuwi, supaya bisa ngaktifaké fungsi iki kanthi apik, perlu ngganti pranala menyang kaca pengalihan nganggo pranala sing langsung tumuju menyang kaca target.