Wikipedia:Logo Wikipedia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Wikipedia:Logo)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sawetara gambar logo sing kapacak ing Wikipedia lan wis dadi jamak digunakaké ing ènsiklopèdia liyané. Ana telung perkara ing kagunan logo. Sepisan, umumé logo-logo kuwi dudu gambar sing mardika (free), lan mula kudu digathèaké kagunan isi sing ora mardika utawa bébas. Kapindho, logo iku umumé kadaptar resmi lan kagunakaké ing perkara-perkara sing tinamtu gumantung marang hak cipta. Katelu, ada perkara èditorial kang gegandhèngan karo cara ndeleng sing netral nalika milih logo sing trap klawan isining artikel.

Logo-logo Wikipedia basa Jawa[besut sumber]