Wikipedia:Bak wedhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
PSSM Mojosari
Jeneng dawa Persatuan Sepak bola Sedaerah Lumajang
Paraban Elang Hitam
Yasa 28 November 2001
Mantri Indonésia M Supaham
Panglatih Indonésia Inggar Bimantoro
Kandhang
Njaban

PSSM Mojosari iku sawijining klub bal-balan saka Lumajang, Jawa Wétan, Indonesia sing ana ing Mojosari, Sumbersuko, Lumajang lan didegaké ing taun 2001 lan uga nduweni julukan Black Eagle

Pranala Luar[besut sumber]