Wikipedia:Kothak wedhi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

ATISE WENGI

Pengin dak aras pipimu Kareben sumilak sakehing tatu Ing pojok wektu kang wus lumaku... Dakgelar endahing tresnamu Ing dhampar kang kebak esem mawa madu

Dhuh kusumaning ati... Ulah resmi kang dakantu Tansah angreridu ing kedhèp lan ereme netraku... Kadya lintang nguyak sunaring rembulan.. Datan bisa pisah reruntungan Ngubengi jagading asmara

Dhiajeng.... Wenehana usada kangen iki Dimen aku.. Ora mung bisa ngronce manise esemmu Ora mung bisa ngentha kasulistyanmu

Dhuh tresnaku... Aku kudu sabar narima kahanan iki Yen pancen wus pesthi ing janji.. Bakal dak bopong jatine tresna iki Dadya rerenggan endahing tilam sari.... Kang sasuwene iki Sepi tanpa sliramu É