Wikipedia:Kothak Wedhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Assalamu alaikum..menawi kepareng..kulo badhè nyobi langkung rumiyin..suwun..

Didysaputra 05:37, 6 Agustus 2009 (UTC)