Wikipedia:Hubungi kami

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hubungi kami

Sugeng Rawuh!

Bab Wikipedia[besut sumber]

Wikipedia kuwi ensiklopedia isi bebas kang diwiwiti ing taun 2001 (versi basa Jawa diwiwiti ing taun 2004). Artikel-artikel ing Wikipedia minangka kasil kolaborasi déning para penyumbangsih saka saindhenging donya. Situs iki minangka situs wiki, kang tegesé sapa waé bisa nyunting artikel, ndandani lan nambah informasi, mung kanthi ngeklik pranala sunting kang dumunung ana ing ndhuwur saben kaca. (waca sajangkepé bab Wikipedia...)

Isi artikel[besut sumber]

Yèn ana isi artikel kang salah utawa panjenengan kepéngin nglengkapi isi sawijining artikel, mangga klik tab sunting ing dhuwur kaca lan dandani artikel kasebut.

Yèn ana artikel kang miturut panjenengan wis "dirusak" déning wong-wong kang ora tanggung jawab (isi artikel ora cocok karo irah-irahan, ngundamana, rasisme lsp.) utawa isiné kurang trep (ditulis ora nganggo sudut pandang kang netral), coba balèkaé isiné menyang versi sadurungé utawa hubungi pangurus.

Pitakonan liyané[besut sumber]

Delengen uga[besut sumber]