Wikipedia:Hak cipta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Hak cipta yaiku hak eksklusif kanggo Pangripta utawa kang nampa hak kanggo ngumumakan utawa nyebaraken khasil ciptaane tanpa mengurangi watesan-watesan miturut peraturan perundang-undangan sing berlaku.

Ing Indonesia, masalah hak cipta diatur ning Undang-undang Hak Cipta No.19 Tahun 2002.


Delengen Uga[besut sumber]