Wikipedia:Gambar pilihan/2009 09

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Au Clair de la Lune children's book 2.jpg

Foto not musik lagu Prancis Au Clair de la Lune. Lagu puniki satunggaling lagu laré ingkang misuwur ing Prancis. Gambar dipun pendhet saking satunggaling buku lagu-lagu bocah saking taun 1910-an.

Sasanèsipun, lagu puniki inggih punika salah satunggaling lagu kapindhah ingkang karekam ing sajarah.

Mangga mirengaken: rekaman saking taun 1860.