Wikipedia:Gambar pethingan/2008 06

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg

Garuda Pancasila (basa Jawa Garudha Pancasila) iku lambang negara Indonesia. Lambang iki awujud manuk garudha sing mawa tamèng binagi ing limang bagéyan. Tamèng iki nglambangaké dhasar negara Indonesia; Pancasila sing uga adhedhasar konsèp falsafi Buddha pañcasila.

Lambang iki diripta déning Sultan Hamid II saka Pontianak.