Wikipedia:Gambar pethingan/2007 12

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masjid Al Haram (basa Arab: المسجد الحرام) kuwi sawijining masjid ing kutha Mekkah, kang dianggep minangka panggona paling suci ing donya kanggone umat Islam. Masjid iki uga dadi tujuan utama jroning ibadah kaji. Imam Besar masjid iki yakuwi Syaikh Abdurrahman As-Sudais, imam keturunan Banten. Panjenengane misuwur jroning maca Al Qur'an kanthi artikulasi kang cetha lan swara kang merdhu.