Wikipedia:Depth

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Depth iku sawijining kriterium sing ditrapaké déning Yayasan Wikimedia Internasional kanggo ngukur kwalitas sawijining proyèk Wikipédia.

Kanggo Wikipédia basa Jawa, depth iku cacahé:

  1. Miturut pétungan lawas: 44,68
  2. Miturut pétungan anyar: 28,08

Miturut kaca ing meta, depth iku:


Utawa luwih prasaja:


Apa sing diarani NonArtikel iku kaca-kaca panganggo, kaca pangalihan, gambar, kaca-kaca proyèk, kategori, cithakan lan kabèh kaca diskusi utawa pirembagan. Total iku ya NonArtikel + Artikel-Artikel.

Ngilangi cache

Kanggo ngilangi cache kaca iki, kliken iki.