Wikipedia:Cithakan/Pranala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki dhaptar cithakan kanggo gawé pranala (link):

Interwiki[besut sumber]

{{ commons|jeneng artikel }}
balik rembugan pirsani
Kanggo gawé pranala menyang commons
{{commonscat}} Kanggo gawé pranala menyang commons ing kategori sing padha karo jeneng artikel
{{ InterWiki }}
balik rembugan pirsani
Kanggo gawé pranala menyang wikipedia basa manca
{{ wikinews|jeneng artikel }}
balik rembugan pirsani
Kanggo gawé pranala menyang wikinews basa Inggris
{{ wikiquote|jeneng artikel }}
balik rembugan pirsani
Kanggo gawé pranala menyang wikiquote basa Inggris
{{ wikiquote-id|jeneng artikel }}
balik rembugan pirsani
Kanggo gawé pranala menyang wikiquote basa Indonesia
{{ wikiquote-en|jeneng artikel }}
balik rembugan pirsani
Kanggo gawé pranala menyang wikiquote basa Indonesia sing jeneng artikelé sing dituju béda karo {{PAGENAME}} (jeneng artikel ing wikipedia)
{{ wikisource|jeneng artikel }}
balik rembugan pirsani
Kanggo gawé pranala menyang wikisource basa Indonesia
{{ wikispecies|jeneng artikel }}
balik rembugan pirsani
Kanggo gawé pranala menyang wikispecies
{{wiktionary}}
Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Cithakan/Pranala ing KamusWiki.
Kanggo gawé pranala menyang wiktionary
{{wikiportal}} Kanggo gawé pranala menyang Portal:{{PAGENAME}}

Liya-liya[besut sumber]

{{ wikitravel|jeneng artikel }}
balik rembugan pirsani
Kanggo gawé pranala menyang wikitravel