Wikipedia:Cithakan/Kategori

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki dhaptar cithakan sing bisa dianggo ing kaca kategori:

{{artikelutama}} Mènèhi informasi kaca artikel sing magepokan karo kategori iki
{{saka cithakan}}
{{kategori cithakan}}
This message box is using an invalid "type=info" parameter and needs fixing.
{{pecah kategori}} Cithakan:Pecah kategori Dipigunakaké kanggo kategori umum sing dirasa kudu dipecah amarga kagedhèn.
{{pindhahkategori}} Dipigunakaké kanggo kategori sing ana ing prosès pamindahan.
{{alih kategori}}
Cithakan iki mung dianggo ing kaca-kaca kategori.
Dipigunakaké kanggo ngalihaké kategori.
{{dhaptar isi kategori}} Cithakan:Dhaptar isi kategori Dipigunakaké kanggo nampilaké dhaptar isi sawijining kategori sing isiné akèh
{{owah-owahan kagandhèng kategori}} Cithakan:Owah-owahan kagandhèng kategori Dipigunakaké kanggo mirsani owah-owahan pungkasan artikel-artikel sing kapacak ing sawiji kategori