Wikipedia:Cithakan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gnome-edit-redo.svg WP:C
Cithakan

Cithakan dipigunakaké ing artikel-artikel kanggo nyadiakaké penampilan sing konsisten tumrap pesen ing jeroné. Owah-owahan penampilan, ukara, utawa gaya isi pesen kasebut bisa ditrapaké sacara langsung. Jeneng cithakan bisa nganggo spasi, contoné {{Provinsi Indonesia}}.

Cithakan uga nampa parameter-parameter sing sabanjuré dilebokna menyang output cithakan kasebut.

Cithakan jroning namespace artikel mung ana kanggo mbantu pamaos. Iki bisa arupa pitulung navigasi, utawa pget yèn isiné ora ngebaki standar. Cithakan sing mènèhi informasi sing mung migunani tumrap para panyunting kudu tumuju kaca dhiskusi artikel kasebut.

Supaya digatèkaké yèn ater-ater "msg:" wis ora diperlokaké manèh. Contoné, gunakna {{stub}} tinimbang {{msg:stub}}.


Umum[sunting | Owah sumber]


  • Warita
  • Catatan sikil
  • Daftar isi
  • Disambiguasi
  • Kaakuratan
  • Kanetralan
  • Penyangkalan
  • Penerjemahan
  • Spoiler

Gambar[sunting | Owah sumber]


  • Gendéra
  • Cuplikan
  • Domain umum
  • Fairuse
  • GFDL
  • Hakcipta
  • Logo
  • Poster
  • Sampul buku

Kaca Utama[sunting | Owah sumber]


  • Artikel pilihan
  • Warta utama
  • Gambar pilihan
  • Dina iki jroning sajarah
  • Intro utama
  • KMI
  • Kolom ensiklopedia
  • Komunitas
  • Wikipediasister

Pranala[sunting | Owah sumber]


  • Menyang Commons
  • Menyang Wikipedia lainnya
  • Menyang Wikinews
  • Menyang Wikiportal
  • Menyang Wikiquote
  • Menyang Wiktionary
  • Menyang Wikisource
  • Menyang Wikispecies
  • Menyang Wikitravel
  • Menyang Wikibooks
  • Menyang Wikiversity

Kategori[sunting | Owah sumber]


  • Artikel utama

Rintisan[sunting | Owah sumber]


  • Berbagai cithakan rintisan (stub)

Dhiskusi[sunting | Owah sumber]


  • Anon
  • Lisensi gambar
  • Sugeng rawuh
  • Test
  • Vandal
  • Vanity

Pangopenan[sunting | Owah sumber]


  • Perapian
  • Pambusakan
  • Pangreksan
  • Penggabungan
  • Pemisahan
  • Pemindahan
  • Pelanggaran hak cipta
  • Liya-liya

Rujukan[sunting | Owah sumber]


  • Citation
  • Cquote
  • Pquote
  • Quotation
  • Quote
  • Quote box
  • Quote box2


  • Cite book
  • Cite conference
  • Cite court
  • Cite encyclopedia
  • Cite episode
  • Cite journal
  • Cite mailing list
  • Cite map
  • Cite news
  • Cite newsgroup
  • Cite paper
  • Cite press release
  • Cite video
  • Cite web

 

 

Deleng uga[sunting | Owah sumber]