Wikipedia:Angkringan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Wikipedia:Bot policy)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Une tasse de thé avec une cuillère et deux sucres.
Une tasse de café avec une cuillère.

Sugeng rawuh ing Angkringan Wikipédia Jawa! Angkringan Wikipédia Jawa minangka papan kanggo sapa baé kang arep takon utawa ngrembug samubarang prakara kang gayut karo Wikipédia Jawa. Angkringan iki kapérang dadi 6 (enem) kaca kaya ing tabèl ing sor iki. Mangga kowé bisa ngener pérangan Angkringan miturut bab kang arep kowé takokaké utawa rembug. Manawa kowé arep ngaturaké pangudarasa, uneg-uneg, panemu, lsp. bab Wikipédia Jawa, mangga menyang kaca Angkringan (Liyané). Ana déné kanggo rembugan bab prakara kang angèl banget, mangga sesambungan langsung marang pangurus Wikipédia.

Breezeicons-apps-48-lokalize.svg
Basa
Emojione 2696.svg
Niti
Breezeicons-categories-32-applications-development.svg
Tèhnis
Icons8 flat idea.svg
Usul
Icons8 flat news.svg
Warta
Breezeicons-apps-48-artikulate.svg
Liyané
Kanggo ngrembug bab basa lan pertalan Kanggo ngrembug bab paugeran ana ing Wikipédia Jawa Kanggo ngrembug bab tèhnis (modhul, cithakan, lsp.) Kanggo ngrembug usul kang ora ana gayut karo niti Kanggo papan warta bab Wikipédia lan Wikimédia Kanggo takon bab sajabaning bab-bab kang cumawis
Tambah rembug | Awasi Tambah rembug | Awasi Tambah rembug | Awasi Tambah rembug | Awasi Tambah rembug | Awasi Tambah rembug | Awasi

Tuduhaké kabèh rembug kang isih dirembug ana ing Angkringan

For non-Javanese speakers, please go to Wikipedia:Embassy if you need any help. If you want to post something related to news or other information, you can post in WP:WKL.
For bot requests, please go to Wikipedia:Bot.
Tut Wikipédia Jawa ana ing Facebook circle pictogram.svg Facebook, Twitter Logo.png Twitter, lan Instagram simple icon.svg Instagram
Nuvola apps cookie.svg Wilujeng ambal warsa, !
(Tambahké tanggal lahir Panjenengan, lan aja lali ngucapké {{ambal warsa}} marang para kadhang)