Wikipedia:Block log

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
  • 10:40, 18 Dec 2004 Meursault2004 blocked "202.62.8.18" with an expiry time of 24 hours (vandalism)