Wikipedia:Bak wedhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Angkringan
Une tasse de thé avec une cuillère et deux sucres.
Une tasse de café avec une cuillère.

Panggonan iki kanggo kowé takon utawa rembug samubarang prakara kang gegayutan Wikipédia Jawa. Yèn kowé kangèlan anggoné nggawé artikel utawa kangèlan nggolèk tembung Jawa kang trep nalika nulis artikel utawa liyané kang gegayutan Wikipédia Jawa, mangga maraa ing kéné saperlu nggenahaké prakaramu. Wong liya bokmanawa bakal awèh panemu utawa pitulung.