Wikipedia:Bagéan pambuka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Bagéan pambuka, paragraf pambuka, utawa pengantar sawijining artikel Wikipedia yaiku bagéan sadurungé subjudul pisanan. Dhaptar isi, yèn ditampilaké, sacara default bakal muncul ing antara bagéan pambukaan lan subjudul pisanan.