Wikipedia:Artikel pethingan/Artikel usulan/Arsip/2013

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Desember 2013[besut sumber]

Usul banyu Mimihitam pirembagan 10 Juni 2013 09.57 (UTC)

Sarujuk.Pras pirembagan 10 Juni 2013 21.27 (UTC)
Sarujuk. Puryono| Pirembagan! 24 November 2013 17.34 (UTC)

November 2013[besut sumber]

Aku usul Doctor Who, amerga yubiléum 50 taun. Meursault2004ngobrol 1 November 2012 06.04 (UTC)

Sarujuk.Pras pirembagan 10 Juni 2013 21.27 (UTC)

Oktober 2013[besut sumber]

Usul influenza Mimihitam pirembagan 10 Juni 2013 09.55 (UTC)

Sarujuk.Pras pirembagan 10 Juni 2013 21.27 (UTC)
Sarujuk  SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 30 September 2013 00.20 (UTC)

September 2013[besut sumber]

Usul kalkulus Mimihitam pirembagan 10 Juni 2013 09.55 (UTC)

Sarujuk.Pras pirembagan 10 Juni 2013 21.27 (UTC)

Agustus 2013[besut sumber]

Usul Proxima Centauri Mimihitam pirembagan 10 Juni 2013 09.55 (UTC)

Sarujuk.Pras pirembagan 10 Juni 2013 21.27 (UTC)

Juli 2013[besut sumber]

Usul atom Mimihitam pirembagan 10 Juni 2013 09.54 (UTC)

Sarujuk.Pras pirembagan 10 Juni 2013 21.27 (UTC)

Juni 2013[besut sumber]

Namung usul kemawon kangge artikel pilihan wulan Juni, kula ngusulaken artikel Bordeaux. Artikel tema Prancis. Mugi-mugi sami sarujuk. Matur nuwun. Chafid Ibnu Abdillah (حفظ بن عبد الله) pirembagan 1 Juni 2013 16.07 (UTC)

Sarujuk.Pras pirembagan 10 Juni 2013 21.03 (UTC)
Sampun kula pasang. Matur nuwun Mas Chafid. Salam. Tres pirembagan 4 Juni 2013 15.03 (UTC)

Mei 2013[besut sumber]

Usul Universitas Indonésia, Bal-balan, utawa Basa Jawa. Tres pirembagan 1 Mei 2013 18.16 (UTC)

Universitas Indonésia waé. Meursault2004ngobrol 2 Mei 2013 12.56 (UTC)
Universitas Indonésia sarujuk.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 2 Mei 2013 18.06 (UTC)
Sarujuk, Universitas Indonésia mawon.Chafid pirembagan 3 Mei 2013 01.59 (UTC)
Matur nuwun, sampun kula pasang. Sumangga ingkang badhé njangkepi utawi ngrapèkaken artikelipun. Salam. Tres pirembagan 3 Mei 2013 13.33 (UTC)

April 2013[besut sumber]

Usul Jenéwa kutha paling padhet kaloro ing Swiss (sawisé Zürich). Puryono| Pirembagan! 1 April 2013 16.53 (UTC)

Sarujuk Pak Puryono, punika sampun kula pasang. Nyuwun tulung dhumateng sedaya réncang menawi badhé dipuntambahi gambar ugi dipunjangkepi artikelipun. Nuwun. Salam. Tres pirembagan 2 April 2013 11.04 (UTC)
Matur nuwun Bu Tracy. Puryono| Pirembagan! 2 April 2013 11.21 (UTC)

Maret 2013[besut sumber]

Usul Tata Surya.  eMpu  «Caturan»  21 Februari 2013 03.08 (UTC)

Sarujuk, Matur nuwun Empu

Chafid pirembagan 21 Februari 2013 03.16 (UTC)

Sampun kula pasang, matur nuwun. Sumangga para sadhèrèk ingkang kersa mbenakaken seratan utawi mbirukaken ingkang tasih abrit-abrit. Salam. Tres pirembagan 1 Maret 2013 17.02 (UTC)
Matur nuwun Bu Tracy Surya, artikel pilihan sampun dipunpasang.Salam Puryono| Pirembagan! 1 Maret 2013 18.54 (UTC)

Februari 2013[besut sumber]

Gajah Mada, kula sing langsung masang amargi kosong mboten wonten sing usul.  eMpu  «Caturan»  21 Februari 2013 03.13 (UTC)

Januari 2013[besut sumber]

  • Basa Jawa.Diusulake dèning Pak Pras lewat pirembagan ning Group PL2012.
sarujuk.Salam Puryono| Pirembagan! 27 Desember 2012 00.59 (UTC)