Wikipedia:Artikel pethingan/Artikel usulan/Arsip/2012

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Arsip Usulan Artikel Pilihan Tahun 2012

Desember 2012[besut sumber]

Wah iki mèh telat manèh. Kepriyé iki? Meursault2004ngobrol 30 November 2012 19.36 (UTC)

Usul basa Jawa, roti, utawa soto. Tracy pirembagan 1 Desember 2012 15.34 (UTC)

Basa Jawa dhisik wae piye ya? Roti karo Soto isih rada kurang isine? Matur nuwun.Pras pirembagan 2 Desember 2012 04.18 (UTC)

Aku malah luwih seneng roti. Basa Jawa durung patiya pepak isiné, nanging wis lumayan. Senadyan engkono isih ana sing durung ana rujukané. Meursault2004ngobrol 2 Desember 2012 09.55 (UTC)

Aku sarujuk roti, kanggo wikipedia basa jawa, katone isine artikel basa jawa malah kurang pepak. ang pirembagan 4 Desember 2012 11.06 (UTC)

November 2012[besut sumber]

Wah iki artikel pilihané isih kosong. Meursault2004ngobrol 1 November 2012 00.55 (UTC)

Usul Sutan Syahrir (pahlawan), kembang mlathi utawa kembang kemboja (mèngeti sasi arwah kanggo wong Katulik), utawa wedhus (lebar bodo kurban sasi wingi). Nanging kabèh katoné isih akèh abang-abangé. Menawa sarujuk salah sijiné bisa dijangkepi bareng-bareng sinambi mlaku. Nuwun. Tracy pirembagan 2 November 2012 21.42 (UTC)

Kembang Kemboja katoné apik mbak. Wis ana gambaré ngenani pahlawan. Matur nuwun. Meursault2004ngobrol 3 November 2012 13.00 (UTC)

Oktober 2012[besut sumber]

Usul artikel pilihan : Gègèr Pacinan Nunung Martina (nana) pirembagan 3 Agustus 2012 12.59 (UTC)

Kula sarujuk menawi artikel Gègèr Pacinan dados artikel pilihan. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 3 Agustus 2012 13.42 (UTC)

sarujuk, wis tak pasang.Pras pirembagan 1 Oktober 2012 14.28 (UTC)

September 2012[besut sumber]

Usul Slumdog Millionaire, usulan mbak Tracy sasi Mei sing durung ka amot.Pras pirembagan 1 Agustus 2012 13.49 (UTC)

Sarujuk. Puryono| Pirembagan! 30 Agustus 2012 02.54 (UTC)

Gèk dipasang waé mas, wis tanggal siji iki :) Pras pirembagan 1 September 2012 17.03 (UTC)

Agustus 2012[besut sumber]

Usul Slumdog Millionaire, usulan mbak Tracy sasi Mei sing durung ka amot.Pras pirembagan 10 Juni 2012 16.02 (UTC)

Sarujuk. Meursault2004ngobrol 10 Juni 2012 18.21 (UTC)
Nuwun sewu.Kula usul Masjid Agung Jawa Tengah.Matur nuwun.Salam
Jan-jané kanggo sasi pasa lan Iedul Fitri Agustus iki ya luwih trep masang artikel masjid, aku sarujuk wae, mengko artikel Slumdog Millionaire usulan mbak Tracy dipasang ing sasi September wae? Kepriye panemu mas Revo lan kanca-kanca liyane, iki wis tanggal 1 lho? Matur nuwun. Pras pirembagan 1 Agustus 2012 01.50 (UTC)
Sarujuk Pak Pras.Matur nuwun.Salam Puryono| Pirembagan! 1 Agustus 2012 01.54 (UTC)

Juli 2012[besut sumber]

Usul Tiyang Minang. Pras pirembagan 10 Juni 2012 05.31 (UTC)

Tiyang Minang Sarujuk Pak Pras.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 10 Juni 2012 06.24 (UTC)

Juni 2012[besut sumber]

Usul Bebungah Sastra Rancagé. Puryono| Pirembagan! 30 Mei 2012 11.59 (UTC)

Kena-kena waé. Meursault2004ngobrol 30 Mei 2012 12.16 (UTC)
Kapan dipunpasang, sampun keliwat diten lho?  eMpu  «Caturan»  5 Juni 2012 02.12 (UTC)
Matur nuwun sampun dipunpasang! Kita sedaya katingalipun kesupèn. Meursault2004ngobrol 10 Juni 2012 10.31 (UTC)

Mei 2012[besut sumber]

Titanic. Sajatiné kanggo sasi April wingi, nanging ora apa-apa. Meursault2004ngobrol 30 April 2012 21.52 (UTC)

Sarujuk. Perlu dipepaki ramé-ramé supaya luwih apik yèn dipirsani lan diconto déning para peserta Papat Limpad 2012. Matur nuwun.Pras pirembagan 30 April 2012 22.54 (UTC)

April 2012[besut sumber]

Usul Slumdog Millionaire. Tracy pirembagan 15 Januari 2012 02.05 (UTC)

Usul Si Unyil.  eMpu  «Caturan»  27 Maret 2012 17.02 (UTC)

Matur nuwun Pak Empu, sampun kula pasang. Nyuwun tulung kagem sedaya réncang-réncang menawi wonten ingkang saged mbiyantu njangkepi artikel Si Unyil. Salam. Tracy pirembagan 31 Maret 2012 22.47 (UTC)

Maret 2012[besut sumber]

Usul tèh. Tracy pirembagan 15 Januari 2012 02.05 (UTC)

Februari 2012[besut sumber]

Usul statistika. Tracy pirembagan 15 Januari 2012 02.05 (UTC)

Isih akèh abangé iku mbak? Pras pirembagan 15 Januari 2012 13.20 (UTC)

Januari 2012[besut sumber]

Euro amerga wis 10 taun dadi valuta Uni Eropah. Meursault2004ngobrol 21:05, 4 November 2010 (UTC)

Sarujuk, lan isih akèh wektu kanggo mepaki.Pras rembugan 21:28, 4 November 2010 (UTC)

Hahaha, iya luwih saka sataun. Meursault2004ngobrol 21:32, 4 November 2010 (UTC)