Wikipedia:Artikel pethingan/Artikel usulan/Arsip/2010

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Desember 2010[besut sumber]

Betlehem

November 2010[besut sumber]

Wah durung ana ya? Meursault2004ngobrol 08:10, 31 Oktober 2010 (UTC)

Yèn Kaji piyé? Pras rembugan 22:45, 31 Oktober 2010 (UTC)

OK pak. Supaya ora kasèp. Aku sasi kepungkur lali ... Meursault2004ngobrol 05:30, 1 November 2010 (UTC)

Oktober 2010[besut sumber]

Usul: Tentara Nasional Indonésia (pas ambal warsa) Pras wicara 05:51, 15 Februari 2010 (UTC)

September 2010[besut sumber]

Usul SerbiaPras rembugan 23:41, 7 Juni 2010 (UTC)

Agustus 2010[besut sumber]

Usul Proklamasi kamardikan IndonesiaPras rembugan 23:45, 7 Juni 2010 (UTC)

Juli 2010[besut sumber]

Usul TebuPras rembugan 23:41, 7 Juni 2010 (UTC)

Juni 2010[besut sumber]

Usul: Macapat Pangusul: Pras wicara 05:51, 15 Februari 2010 (UTC)

Wah sarujuk aku. Nanging kudu ditambahi akèh. Meursault2004ngobrol 09:50, 6 April 2010 (UTC)

Yèn artikel Macapat isih durung pepak apiké di tundha dhisik waé, digolèkna gantiné.Pras rembugan 11:01, 11 Mei 2010 (UTC)

Yèn padha ora kabotan, tak usulké Situs warisan donya kanggo sasi Juni 2010, isih akèh pranala abangé nanging isih ana wektu sethithik kanggo ngrapèkaké.Pras rembugan 21:01, 11 Mei 2010 (UTC)

Mei 2010[besut sumber]

Usul: Kalèndher Jawa Pangusul: Pras wicara 05:51, 15 Februari 2010 (UTC)

April 2010[besut sumber]

Usul: Pantun Pangusul: Pras wicara 05:51, 15 Februari 2010 (UTC)

Maret 2010[besut sumber]

Usul: Sèl Pangusul: Pras wicara 05:51, 15 Februari 2010 (UTC)

    Setuju.. wis apik mas... Nanging tulisan "[sunting]" kanggo Membran sél nang layarku kok rada aneh, yen layaré gedhé ana nang ngisor (numpuk karo tulisan liyané), yen layaré tak ciliké dadi bener nang panggonané. Sing isih abang, nyambi mlaku isa dilengkapi.
    Sabudis rembugan 03:08, 2 Maret 2010 (UTC)

Kenapa ya? Ning nggonku ora apa-apa je. Apa browser-e Mozila? mBokmanawa kedhesek gambar sing rada kegedhen. Selak diburu-buru mas Dian sauntara tak pasang wae dhisik piye ya? Liyane isih padha sibuk.Pras rembugan 03:18, 2 Maret 2010 (UTC)

Wis dipasang wae mas. Sabudis rembugan 03:25, 2 Maret 2010 (UTC)

Februari 2010[besut sumber]

Piye yen Pantun wae? Apa liyane? Pras wicara 13:44, 31 Januari 2010 (UTC)

Niki salah setunggal saking celengan artikel pilihanipun Pak Pras nggih? Wulan Januari gambar pantun sampun dados gambar pilihan. Menawi artikel pilihanipun Dewan Keamanan PBB rumiyin kados pundi? Tracy wicara 14:52, 31 Januari 2010 (UTC)

Sumangga kemawon mbak, pripun mas Revo, mas Ang, mas Sabudis lan panganggésanèsipun? Punika sampun ngancik wulan Februari. Taksih wonten abrit-abritipun mangké saged dipun pepaki kalih mlampah. Pras wicara 22:42, 31 Januari 2010 (UTC)

Sarujuk Dewan Keamanan PBB. Sabudis wicara 00:59, 1 Februari 2010 (UTC)

Januari 2010[besut sumber]

2010[besut sumber]

Usul cèlèngan kanggo taun 2010 bèn bisa ana prioritas kanggo didandani lan dipepaki karo mlaku: