Wikipedia:Artikel pethingan/2007 05

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
bauwarna

Ènsiklopédhi utawi bauwarna punika sawetawis buku ingkang ngemot pawedharing manéka warni ngèlmu ingkang dipun tata miturut abjad utawi kategori. Isinipun cekak aos. Ing kabudayan Jawi, ènsiklopèdhi kasebat bauwarna. Tembung "bauwarna" punika saking "bahu" (kathah) lan "warna" (rupa, wujud). Ing jaman kina, wonten (buku kados) bauwarna Cantaka Parwa. Wikipedia punika salah satunggaling bauwarna modern ingkang lelandhesan tèknologi internet.

(jangkepipun...)