Wikipedia:Artikel pethingan/2007 01

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hans Ras

Prof. Dr. Johannes Jacobus (Hans) Ras (Rotterdam, 1 April 1926Warmond, 22 Oktober 2003) punika salah setunggaling profésor emeritus basa lan sastra Jawi wonten ing Universitas Leiden. Panjenenganipun dados profésor wiwit taun 1985 ngantos taun 1992. Sanèsipun inggih punika, Ras dados kepala kantor perwakilan KITLV sepisanan wonten ing Jakarta. (jangkepipun...)