Wikipedia:Aja kasusahan déning aturan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Yèn aturan sing ana agawé panjenengan dadi wedi utawa nyandhet kekarepan kanggo mèlu partisipasi ing Wiki, lirwakna waé kabèh aturan iku’’’, lan gawénen waé suntingan apa sing arep panjenengan ayahi.

Mung, tulung yèn angkah saka Wikipedia iku kanggo gawé sawijining ensiklopedia. Gunakna waé akal séhat lan aja ngisi bab-bab sing ngawur lan ora migunani.

Referensi[besut sumber]