Weteng babi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pork belly
Schweinebauch-2.jpg
Uncooked pork belly
Ajiné nutrisi saben 100 grams (3.5 oz)
Ènergi2,167 kJ (518 kkal)
0 g
53 g
9.34 g

Source: [1]

Weteng daging babi minangka rajangan daging tanpa lemak sing tanpa tulang saka weteng babi . Weteng babi iki misuwur banget ing masakan Hispanik, Tionghoa, Denmark, Korea lan Filipina.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/167812/nutrients
  2. "FoodData Central". fdc.nal.usda.gov. Dibukak tanggal 2020-10-08.