Wester-Koggenland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wester-Koggenland
Barkas:Wapen van Wester-Koggenland bewerkt.svg
Lambang Wester-Koggenland

Lokasi Wester-Koggenland
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Wester-Koggenland.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Wester-Koggenland iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.