Wester-Koggenland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wester-Koggenland
120px
Lambang Wester-Koggenland
LocatieWester-Koggenland.png
Lokasi Wester-Koggenland
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Wester-Koggenland.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Wester-Koggenland iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.